FORSIDEN:

13/1-22
Vi skal finde på noget tekst der fanger i øverste billede på forsiden, ellers kan det være at man slet ikke rulle ned på siden og ser, hvad der gemmer sig der !!

Forsiden:

6/1-22, Søren: Jeg har bakset lidt rundt med forsiden:

Jeg har eksperimenteret med at lave forside-stor-logo på transparent mørk baggrund.
Prøv evt. en anden mørk baggrund!! 
… og så fader foreningsnavnet ind 🙂
Og så har jeg byttet rundt på de tre kasser længere nede !!!

7/1-22, Morten: Jeg har eksperimenteret en del med forsiden og forsøgt at skabe et æstetisk hele. Jeg har også lagt overskrifter ind på film-siden, så opdelingen bliver klarere mellem filmene. Jeg er ikke sikker på baggrundene til de enkelte film – de skal måske være uskarpe eller mørkere for at virke optimalt, eller også skal vi lave rammer omkring afspilleren.

Alle mine baggrund-/banner-fotos er lagt ind i mediebiblioteket til fortsat brug.

x

8/1-22, Søren:
Jeg har optimeret lidt på forsiden med de tre kasser med links og formatering.
Og så har jeg lavet baggrundsbilledet om til”Baggrunds overlapning” for at give det en smule transparens, for at det ikke konkurrerer for meget med de tre kasser.  

Der er kommet en fin ro over topmenuen med mere plads og uden bundstreg.
Vi skal bare arbejde lidt mere med det store logo – nu konkurrerer det alt for meget med det flotte forside-aftenbillede.

8/1-22, Morten: Jeg har bagefter dine justeringer arbejdet videre med forsiden og forsøgt at skabe mere balance i toppen med logo. Vedrørende de 3 kasser, så har jeg lagt mere farve på igen, fordi jeg synes ikke, baggrunden konkurrerer i denne sektion, da hver kasse jo er klart afgrænset.

Det er derimod et større problem inde i filmsektionen, hvor afspilleren i hver sektion drukner lidt i baggrunden.

Ellers så synes jeg at vi begynder at nærme os et godt udtryk generelt, og din filmstrimmel ser god ud. Vi skal stadig lave nogle højdejusteringer og centrering på visse steder, men så tror jeg snart, at jeg kigger på at lave mere dybtgående tekster også.

x

10/1-22, Søren:
Søren: 10/1
Jeg har justeret en smule for gradienten under det store logo. Men ja, det ser ok ud!
Har du et mere klassisk helsingørbillede som baggrund til de tre kasser (de parkerede biler støjer lidt)?

10/1-22, Morten:

Fint at logobaggrunden nu blender bedre med sektionen under.

Hvad mener du med, at man kan se parkerede biler på billedet bag kasserne? Jeg valgte netop et udsnit, hvor man kun ser den flotte, røde bygning uden biler i gården. Jeg synes den røde farve på bygningen gør sig rigtig godt som baggrund, også fordi vi har dyrket andre farver i de to andre store fotos på forsiden.

Her kan du se billeder fra Helsingør igennem de seneste 50 år.

 

Kongensgade-gennembruddet.

I begyndelsen af 1980’erne blev det besluttet at fjerne hele den ene yderste række bygninger på den del af Kongensgade, der vender væk fra bykernen. Resultatet blev en bredere vej langs bykernen op mod værftet og krydset ved Danserindebrønden.

 

Sudergade 12 / Stjernegade 19

Bygningen gennemgik en omfattende renovering

 

 

Sudergade 2

Bygningen gennemgik en omfattende renovering

 

 

Sct. Anna Gade 31B

I gården ved nr. 31 gennemgik bygningerne en omfattende renovering. Bl.a. blev de to midterste huse adskilt, hvorved porten imellem dem forsvandt.

 

Sct. Anna Gade 53B

 

 

Kosmorama

Biografen Kosmorama blev revet ned omkring 1985-86 og erstattet af nye beboelsesejendomme, som blev bygget i gammel stil og kaldes kulissehusene.

 

 

Strandgade

 

 

 

 

Munkegade

 
DSC08189
DSC08213
IMG_20211216_150718