FORSIDEN:

13/1-22
Vi skal finde på noget tekst der fanger i øverste billede på forsiden, ellers kan det være at man slet ikke rulle ned på siden og ser, hvad der gemmer sig der !!

Forsiden:

6/1-22, Søren: Jeg har bakset lidt rundt med forsiden:

Jeg har eksperimenteret med at lave forside-stor-logo på transparent mørk baggrund.
Prøv evt. en anden mørk baggrund!! 
… og så fader foreningsnavnet ind 🙂
Og så har jeg byttet rundt på de tre kasser længere nede !!!

7/1-22, Morten: Jeg har eksperimenteret en del med forsiden og forsøgt at skabe et æstetisk hele. Jeg har også lagt overskrifter ind på film-siden, så opdelingen bliver klarere mellem filmene. Jeg er ikke sikker på baggrundene til de enkelte film – de skal måske være uskarpe eller mørkere for at virke optimalt, eller også skal vi lave rammer omkring afspilleren.

Alle mine baggrund-/banner-fotos er lagt ind i mediebiblioteket til fortsat brug.

x

8/1-22, Søren:
Jeg har optimeret lidt på forsiden med de tre kasser med links og formatering.
Og så har jeg lavet baggrundsbilledet om til”Baggrunds overlapning” for at give det en smule transparens, for at det ikke konkurrerer for meget med de tre kasser.  

Der er kommet en fin ro over topmenuen med mere plads og uden bundstreg.
Vi skal bare arbejde lidt mere med det store logo – nu konkurrerer det alt for meget med det flotte forside-aftenbillede.

8/1-22, Morten: Jeg har bagefter dine justeringer arbejdet videre med forsiden og forsøgt at skabe mere balance i toppen med logo. Vedrørende de 3 kasser, så har jeg lagt mere farve på igen, fordi jeg synes ikke, baggrunden konkurrerer i denne sektion, da hver kasse jo er klart afgrænset.

Det er derimod et større problem inde i filmsektionen, hvor afspilleren i hver sektion drukner lidt i baggrunden.

Ellers så synes jeg at vi begynder at nærme os et godt udtryk generelt, og din filmstrimmel ser god ud. Vi skal stadig lave nogle højdejusteringer og centrering på visse steder, men så tror jeg snart, at jeg kigger på at lave mere dybtgående tekster også.

x

10/1-22, Søren:
Søren: 10/1
Jeg har justeret en smule for gradienten under det store logo. Men ja, det ser ok ud!
Har du et mere klassisk helsingørbillede som baggrund til de tre kasser (de parkerede biler støjer lidt)?

10/1-22, Morten:

Fint at logobaggrunden nu blender bedre med sektionen under.

Hvad mener du med, at man kan se parkerede biler på billedet bag kasserne? Jeg valgte netop et udsnit, hvor man kun ser den flotte, røde bygning uden biler i gården. Jeg synes den røde farve på bygningen gør sig rigtig godt som baggrund, også fordi vi har dyrket andre farver i de to andre store fotos på forsiden.